Tinkit Webbstudio

Vi tar din webb till nästa nivå

Tinkit Webbstudio är en anlitad webbyrå som alltid sätter kunden i fokus. Målet är att varje webbprojekt skall vara så tidseffektivt och prisvärt som möjligt

kent, walid, lenny och anger på bildPå kontoret februari 2017: från vänster Anger (fotograf), Lenny (allt i allo vid behov), Walid (programmerare) och Kent (designer/utvecklare)

Byrån har sätet i Härnösand och startades 2012 av grundaren Kent Nordlinder – specialiserad på webbanvändbarhet. Tinkit Webbstudio samarbetar med konsulter inom olika expertområden som fotografer, designers, programmerare och utvecklare. På så vis kan Tinkit Webbstudio ta sig an alla sorters webbprojekt, oavsett om du vill utveckla från grunden eller anpassa befintliga system. Inget projekt är för stort eller för litet för oss!

Om Kent Nordlinder

Med passion för webbutveckling

Härnösandaren Kent Nordlinder har 240 högskolepoäng i bakfickan och en magister examen i datateknik. Han är specialiserad på webbanvändbarhet och har utvecklat webbsidor sedan 1995 och har fortfarande ett lika starkt intresse av design och utveckling nu som då.

© Copyright Tinkit Webbstudio 2012-2018 | Terms of service