Webbutveckling är en samlingsterm för allt runtomkring uppbyggnaden av en webbplats. Det inkluderar programmering av server/client-sidan, webbdesignsystemutveckling, datasäkerhet, utveckling av databaser och många andra saker. Webbutveckling kan vara allt ifrån att skriva en textfil med HTML till att skapa komplexa webbapplikationer.

några av våra KLIENTER

några av våra KLIENTER

Tjänster

Vi sätter vår klient i fokus

l

Grafisk profil?

Din hemsida är en förlängning av dig. Tack vare dagens it-samhälle har du expanderingsmöjligheter som du inte hade tidigare. Med ett starkt varumärke på nätet kan du positionera dig på den internationella marknaden. Vi tar fram en grafisk profil som håller hela vägen.

System?

Vi har ett unikt sätt att presentera smarta och innovativa lösningar. Vi är kända för att vara exceptionellt tidseffektiva och levererar alltid efter en 100% nöjd kundpolicy. Hos oss undviker du dyra omvägar.

Webb design?

När resultatet överträffar förväntningarna. För oss är kundens intresse alltid det viktigaste, vi ger oss inte förrän du är nöjd. Med passion för design och form utvecklar vi en unik och behovsanpassad design som passar dig och ditt varumärke. En nöjd kund är en bra kund!

Webb Utveckling?

Spara tid och pengar med Tinkit vi är kända för att vara uppmärksamma och lyhörda för våra kunder. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att få en ärlig behovsanalys, så att du inte behöver betala dyra pengar för något du inte behöver. Tack vare våra solidaritetsvärden och långsiktiga resonemang arbetar vi med många återkommande kunder. WordPress är populärt, utan tvekan om det, men det kanske inte alltid är rätt för alla projekt. Om du är osäker på vad som är bäst för dig, vänligen kontakta oss så kan vi sitta ner och granska dina behov på din webbplats.

vi skapar vad du tänker

Vad vi gör

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hastighets optimering

Även om dina kunder inte klagar på långa väntningstider eller långsamma laddningstider. En långsam hemsida har negativ påverkan på din SEO.

SEO

Gör det rätt från början och du behöver inte spendera tid på att göra det igen. SEO är lite som ett svart hål gällande vad du kan spendera tid på. Vi hjälper dig att förstå vad det är viktigt att fokusera på.

Support

Vi hjälper våra klienter hela vägen. Så att du kommer att ha möjligheten att hantera din egen webbplats. 

Är du redo att diskutera ditt projekt?

Hitta oss

Bäst att bara skicka ett mail

E-post

Adress

Fiskaregatan 11,
871 33 Härnösand

säg hej !