VÅRA TJÄNSTER

 

Tinkit Webbstudio är en dedikerad webbyrå som alltid sätter kunden i fokus.

 

Webbutveckling?

VI TAR DIN WEBB TILL NÄSTA NIVÅ

Vi är kända för att vara lyhörda och angelägna om våra kunder. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att få en ärlig behovsanalys, så att du inte behöver betala dyra pengar för något du inte behöver. Tack vare våra solidaritetsvärden och långsiktiga resonemang arbetar vi med många återkommande kunder

System?

MED KUNDEN I FOKUS

Vi har ett unikt sätt att presentera smarta och innovativa lösningar. Vi är kända för att vara exceptionellt tidseffektiva och levererar alltid en 100% nöjd kundpolicy. Hos oss undviker du dyra omvägar.

Webbdesign?

NÄR RESULTATET överträffar FÖRVÄNTNINGARNA

För oss är kundens intresse alltid det viktigaste, vi ger oss inte förrän du är nöjd. Med passion för design och form utvecklar vi en unik och behovsanpassad design som passar dig och ditt varumärke. En nöjd kund är en bra kund!

Grafisk profil?

Er webbplats är en förlängning av er

Tack vare dagens IT-samhälle har du expansionsmöjligheter som du inte hade tidigare. Med ett starkt märke online kan du positionera dig själv på den internationella marknaden. Vi utvecklar en grafisk profil som håller hela vägen.

Övrigt

ANDRA STRATEGIER OCH ANALYSER?

Det borde vara lätt!
Tyvärr finns det inga färdiga lösningar och strategier som alltid passar in i varje situation. Det är inte möjligt att säga vilka behov du har hos ditt företag, och oavsett hur många analysmetoder eller genomförda strategier du tillämpar är det inte säkert att de kan tillämpas direkt på dig.

Olika målgrupper har olika behov och man måste se vilka behov din målgrupp har. För i slutändan handlar det bara om användarna.

Genom att analysera din situation kan du anpassa dina tjänster och tillhandahålla

Är du redo att diskutera ditt projekt?

Hitta oss

Bäst att bara skicka ett mail

E-post

Adress

Fiskaregatan 11,
871 33 Härnösand

säg hej !